Tavunk parti(sátras) és faházas horgászhelyei 


A foglalás menete

1. Lejjebb görgetve találja két foglalási táblázatunkat, ahol parti horgászhely (a horgászhelyeket az oldal tetején levő képen jelölve láthatja) foglalására van lehetősége faházzal vagy anélkül.

2. Kérjük figyelmesen és hiba nélkül töltse ki a foglalási űrlapot. Az űrlap alatt feltüntetett összegek, szigorúan csak a NAPI ÁRAINK!

3. Amint az e-mail címünkre megérkezett a kitöltött űrlap, visszaigazoló e-mailt küldünk a sikeres foglalásáról és az utalandó összegről.

4. Minél előbb utalja el a megadott bankszámlaszámra az e-mailben kapott összeget, hogy foglalását véglegesen rögzíteni tudjuk!


Parti horgászhely foglalás

Faházas horgászhely foglalás

- A foglaló horgásznak, a Borza tóra érvényes területi engedéllyel, és/vagy érvényes horgász okmányokkal rendelkezni kell.

- A foglalásokat a beérkezés sorrendjében tudjuk rögzíteni, a foglalást a foglalási díj beérkezését követően tudjuk véglegesíteni.

- Foglalás előtt kérjük a weboldalon található foglaltsági táblát tanulmányozni.

- A foglalási díj beérkezését követően, minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk a foglalás megerősítéséről. / a sporthorgász jegy hal elvitelére nem jogosít, csak békés hal horgászata engedélyezett/

- A faház foglalási díj a csónakot nem tartalmazza, azt külön kell foglalni.

Foglalási díj: 3.000.- Ft/nap

Sporthorgász jegy: 5.500.-Ft/fő/nap

Csónak bérleti díja: 2000.-Ft/nap

Az egyesület bankszámla száma: 50100026-18106462Foglalási táblázatunk a képre kattintva megtekinthető!

TERVEZD MEG UTAD TAVUNKHOZ, A GOOGLE MAPSEN!